Tom Dingjan – We gaan door

Tom Dingjan heeft  anderhalf jaar gewerkt aan een gloednieuw solo album. Na Immens, Bartholomé en The Bodins heeft Tom gekozen voor de muziek die hij zelf het mooiste vindt zonder de bedoeling per se een hit te maken.

Dit heeft 10 vooral luisterliedjes opgeleverd, zonder haast en met alle ruimte voor tekst en muziek.

Het album is geproduceerd door Ton Snijders in zijn studio Teclats.

Tom is op het album bijgestaan door een serie top muzikanten; Ton Snijders op piano (Frank Boeijen, Youp van het Hek), Arnold van Dongen op gitaar (Ilse de Lange, Marco Borsato), Charles Nagtzaam op basgitaar (Frank Boeijen), Florian Hoefnagels op drums (oa Ramses Shaffy, Liesbeth List), Lené te Voortwis op basgitaar (oa Boudewijn de Groot, Stef Bos), Dirk Overbeek op accordeon, Erik Rutjes op gitaar.

Het album heet ‘We gaan door‘ en is 16 november verschenen. Zowel op de digitale kanalen zoals Spotify als fysiek op CD, inclusief o.a. tekst boekje.

Ook fysiek als CD te koop voor slecht 12,50 euro. Stuur daarvoor een mailtje naar info@tomdingjan.com met je adresgegevens.

Luister het album op Spotify:

De single ‘Plakband’

De single ‘100 jaar’

Stream deze op Spotify:

Mijn eerste gehele soloalbum ’tropenjaren’!

Stream deze op Spotify:

Ook fysiek als CD te koop voor slecht 10 euro. Stuur daarvoor een mailtje naar info@tomdingjan.com met je adresgegevens.

Mijn nieuwe single ‘We gaan door’:

De single ‘100 jaar’

De single  ‘Lente’

De single ‘Armen’

De single ‘Morgen’