Uitnodiging albumpresentatie: Tom Dingjan – We gaan door

Wat?

Tom Dingjan heeft  anderhalf jaar gewerkt aan een gloednieuw solo album. Na Immens, Bartholomé en The Bodins heeft Tom gekozen voor de muziek die hij zelf het mooiste vindt zonder de bedoeling per se een hit te maken.

Dit heeft 10 vooral luisterliedjes opgeleverd, zonder haast en met alle ruimte voor tekst en muziek.

Het album is geproduceerd door Ton Snijders in zijn studio Teclats.

Tom is op het album bijgestaan door een serie top muzikanten; Ton Snijders op piano (Frank Boeijen, Youp van het Hek), Arnold van Dongen op gitaar (Ilse de Lange, Marco Borsato), Charles Nagtzaam op basgitaar (Frank Boeijen), Florian Hoefnagels op drums (oa Ramses Shaffy, Liesbeth List), Lené te Voortwis op basgitaar (oa Boudewijn de Groot, Stef Bos), Dirk Overbeek op accordeon, Erik Rutjes op gitaar.

Het album heet ‘We gaan door‘ en zal 16 november uitkomen. Zowel op de digitale kanalen zoals Spotify als fysiek op CD, inclusief o.a. tekst boekje.

Op deze 16 november zal Tom het album presenteren door het hele album live ten gehore te brengen samen met Reinier van Dieren en (piano/toetsen) en Dirk Overbeek (accordeon).

Luister hier alvast de eerste single van het album.

Wanneer?

16 november, aanvang 19:30 (concert start 20:00 uur)

Waar?

Oudegracht 289 aan de Werf, 3511PA, Utrecht.

Je neemt de werftrap bij eetcafe ’t Oude Pothuys op nummer 279 en op de werf is het de 5e kelder.

Hoe?

Via onderstaand formulier kun je een reservering maken. Toegang is slechts €7,50 per persoon inclusief  drankjes. Voor slechts €12,50 krijg je een ticket voor het concert + drankjes + het album op CD.

Wanneer je onderstaand formulier invult krijg je per e-mail betaalinstructies en tickets toegestuurd. Het album zal dan voor je klaarliggen op 16 november.